Каде? Кога?

ЗАЧЛЕНУВАЊЕ

Нови членови се запишуваат пред почетокот на секој тренинг, во текот на целата година.

Запишувањето е бесплатно и потребно е само да ја испечатите и пополните следнава ПРИСТАПНИЦА или да се пријавите преку интернет на следниов линк: Е-ПРИСТАПНИЦА!

Дозволена возраст: од 7 до 13 (детска група) и од 14 до 62 (возрасна група).


Возрасна група:

Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела

 

20:30 - 22:00

 

 

20:30 - 22:00

 

 

20:30 - 22:00

 

   

 

Детска група:

Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела

 19:30 - 20:30

 

 

19:30 - 20:30

 

 

 

 

 

   

 

КАДЕ:

Henbo mapa smallТренинзите ги одржуваме во спортската сала на основното училиште „Ј. Х. Песталоци“  во близина на трговскиот центар „Буњаковец“.

На подлога од душеци за вежбање со површина од 150 м2 !

Адреса: Апостол Гусларот бр. 3 , Скопје

Кликнете на мапата за полесно снаоѓање.

 

ОПРЕМА:

Опремата за вежбање се состои од кимоно (или тренерки), а ви требаат и влечки за од соблекувалната до салата.

 

ВИДОВИ ЧЛЕНСТВО И ПЛАЌАЊЕ:

Пакет: Месечна членарина: Фамилијарни попусти:
за 2 члена за 3 члена за 4 члена
„ЗАФАТЕН“
Два пати неделно (8 тренинзи)
1000 денари 1700 денари 2000 денари 2200 денари
„СТАНДАРДЕН“
Три пати неделно (12 тренинзи)
1200 денари 2000 денари 2600 денари 3000 денари
„ВИШОК ЕНЕРГИЈА“
Три пати неделно (12 тренинзи) + дополнителни индивидуални тренинзи
3000 денари по договор по договор по договор
„ЛЕТЕЧКИ“
Поединечен тренинг
300 денари

Останати информации на тел: 076 69 70 00.

Повелете, ве очекуваме!