ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Seminar with Michele Quaranta sensei 6.Dan in Belgrade, Serbia

M40 seminar small

Аикидо Асоцијацијата на Србија и аикидо клубот Сеишин од Белград и оваа есен организираат меѓународен семинар со Микеле Кваранта сенсеи од 12-ти до 14-ти Октомври!

За уште подетални информации контактирајте го организаторот. Веб: www.seishin.org.yu и www.aikikai-srbija.org.yu

Покана со детали можете да симнете ОВДЕ!