ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД СЕМИНАРОТ СО ЕРИК ГРАФ ОД ШВАЈЦАРИЈА!!!

group eric

Изминатиов викенд го направивме шестиот семинар во нашиот клуб, а под водство на учителот Ерик Граф.

Одличен семинар! Без да пишувам излитени од повторување реченици за тоа колку навистина уживавме, само ќе напишам дека им се заблагодарувам на сите гости кои го поддржаа овој семинар, а нив ги имаше од: Агатсу од Куманово, Шинген од Куманово, Пат кон мирот од Скопје и специјална благодарност до Сандер од Саншинкаи, Утрехт, кој допатува од Холандија и така го направи семинарот меѓународен.

На следниот, повелете, ве очекуваме и вас!