ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

СЕМИНАР ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ХЕНБО АИКИДО ДОЏО СО УЧИТЕЛОТ АЛЕКСАНДАР ДЕЈАНОВИЌ 3°ДАН

На 15-ти и 16-ти ДЕКЕМВРИ 2007 г. господинот Александар Дејановиќ ќе биде по вторпат гостин на нашиот клуб и ќе одржи семинар на кој што можат да учествуваат сите заинтересирани аикидоки од земјава и странство.

Местото на одржување е салата на Карате центарот РАБОТНИЧКИ (веднаш до ТЦ Беверли Хилс)! Ве очекуваме!