ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Пат во Јапонија

Дојде денот. Да се посети местото на потеклото на нашава сакана вештина ќе биде голема возбуда. Го очекувам со нетрпение. По враќањето, ќе има материјал за раскажување. :) Посетете го сајтов за да прочитате. Domo arigato gozaimasu!

Japanese Flag with map

Дамјан Цингарски