ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Клубот Хенбо во ТОП ФОРМА

Нашиот клуб ја имаше честа да го презентира аикидото пред македонската јавност со помош на Сања и ТОП ФОРМА на телевизијата 24 ВЕСТИ: