ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Соопштение за Велигден 2014

 voskresenie Hristovo

За време на велигденските празници тренинзи нема да одржиме на:
18-ти и 21-ви април. Петок и понеделник. Ќе продолжиме на 23-ти во среда со редовни тренинзи.
Сезоната 2013/2014 за трениинзи во сала ќе ја завршиме кон средината на јуни. Последниот тренинг во сала ќе биде на 13 јуни. Потоа следува пауза од две седмици и потоа продолжуваме со тренинзи во парк, како и секоја година.
Поздрав!