ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Семинар со Кваранта сенсеи во Белград

Аикидо клубот Сеишин од Белград организира меѓународен семинар со Микеле Кваранта сенсеи на 14-ти и 15-ти Октомври! Подетални информации можете да прочитате во поканата за семинарот или контактирајте не.