ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Семинар со Микеле Кваранта во Скопје

seminarski 2011 enweb

Во викендот на крајот од март (26 и 27 Март) нашиот клуб ќе го организира шестиот по ред семинар со учителот Микеле Кваранта од Базел, Швајцарија. Семинарот ќе биде отворен за сите заинтересирани.

Местото на одржување ќе биде салата на карате клубот РАБОТНИЧКИ (до ТЦ Беверли Хилс).

Распоред на термини:

Сабота 10:00-12:00 и 16:30-18:30

Недела 10:00-12:00

Такса: 1500 денари.