ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Ембукаи на покана од КРА Ирими Наге

На 15.10.2010 г. клубот „Ирими наге“ од Скопје славеше 10 години постоење и по повод овој јубилеј организираше голем семинар за Реално аикидо со пропратна демонстрација на вештината. Почестени сме што бевме поканети да учествуваме на оваа демонстрација како единствени претставници на Аикикаи аикидо. Голема благодарност до организаторот на овој настан Маријан Трајковски. Еве ја нашата презентација од два агла :)