ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Аикидо продолжен викенд

Ерик Граф сенсеи повторно ќе одржи семинар во нашиот клуб. Овој пат, на општо задоволство, семинарот ќе трае три дена со шест тренинзи. После минатогодишното искуство, со нетрпение ја очекуваме можноста повторно да учиме од овој одличен учител.

seminar poster october 2010 small

Термините ќе бидат допрецизирани деновиве, но би требало да има по два тренинга дневно, првиот во 10:00 претпладне а вториот во 17:00 попладне. Сабота, недела и понеделник (неработен ден - 11 Октомври). Семинарот ќе се одржи но нашиот клуб и ќе чини 900 денари.

Како и секогаш, семинарот е отворен за учество! Повелете!