ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Одржано полагање за 5 и 6 Кју степени

Полагањето за 6ти и 5ти КЈУ степен во рамките на Македонската аикидо федерација - Аикикаи Македонија се одржа денес (среда 17.03.2010). Положија сите 18 кандидати, од кои 11 беа од нашиот клуб. Им честитаме на сите!

aikido polaganje 6 i 5 kju

Погледнете ги сликите во галеријата!