ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

На гости во џудо клубот „Миоки“

На покана од инструкторот во џудо клубот „Миоки“ гостувавме на нивниот тренинг во четвртокот (24.12.2009). Тренингот беше одлично запознавање со џудо спортот и со начинот на кој клубот Миоки ги одржува своите тренинзи. Во новата 2010 година и ние ги очекуваме на тренинг кај нас. Голем поздрав до сите џудоки од клубот „Миоки“!

Погледнете ги сликите...

aikido

ОВДЕ преземете ја групната слика во поголема резолуција.