ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Слики: Заедничкиот тренинг со Октагон-Ренбукан

Дружењето со клубот „Ренбукан – Октагон“ помина во најпријатна атмосфера. Ќе го памтиме како позитивно искуство и се надеваме дека ќе го повториме во скора иднина.

Погледнете ги сликите...

aikido

ОВДЕ преземете ја групната слика во поголема резолуција.