ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Се преселивме во нова сала!

Од 01.11.2014 клубот Хенбо работи на нова локација, во реновираната спортска сала на ОУ Ј. Х. Песталоци, позади ТЦ Буњаковец.

Вежбаме на душеци (татами) посебно наменети за аикидо и џудо, на површина од 150 м2. Термините за возрасните се во понеделник, среда и петок од 20:30, а за децата во среда и петок од 19:30.

Видете ги сликите ТУКА.

J. H. Pestaloci