ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Јубилеј по повод 10 години постоење

На 28-ми и 29-ти март 2015, со викенд семинар, клубот Хенбо ќе го прослави јубилејот - 10 години постоење.

Семинарот ќе го водат три врвни учители, сите носители на 6-ти Дан: Микеле Кваранта шихан, Јелена Врзиќ сенсеи и Ед Германов сенсеи.

Деталите за точната локација и распоредот на тренинзите ќе следат наскоро.

J. H. Pestaloci