ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Пријателски тренинг со гости од Кенбукан, Битола

На 12 април (недела) во редовниот термин од 17 часот ќе гостуваат членови на аикидо клубот од Битола - Кенбукан. Тренингот ќе го води учителот од овој клуб, Љупчо Ошавков 2.Дан Аикикаи. Ова дружење го организираме во согласност со нашите вообичаени стремежи за соработка и размена на знаење и искуство.

Доколку освен нашите членови има и други заинтересирани за присуство на овој тренинг, претходно нека го најават своето учество.

logo Kenbukan, Bitola

Ljupco Osavkov i Zdravko Kuzmanovski od Kenbukan, Bitola