ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Уште еден успешен семинар

Кваранта сенсеи одржа уште еден семинар со многу нови и корисни нешта за нашиот напредок во аикидото. Оваа година гости имавме од Бугарија и Србија, а и од некои од останатите клубови во Македонија, поточно од Битола и Куманово. За жал повторно немаше ниту еден претставник од другите клубови од Скопје.

Се надеваме дека на следниот ќе има уште повеќе присутни!

Погледенте ги сликите кликнувајќи на следната:

henbo seminar