ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Четврти семинар со Микеле Кваранта сенсеи во Скопје

Quaranta sensei

Во викендот на крајот од февруари (27, 28 и 01 Март) нашиот клуб ќе го организира четвртиот по ред семинар со учителот Микеле Кваранта од Базел, Швајцарија. Семинарот ќе биде отворен за сите заинтересирани. Веќе е најавено учество од соседните земји Србија и Бугарија, а гости ќе има и од други европски држави.

Местото на одржување ќе биде салата на карате клубот РАБОТНИЧКИ (до ТЦ Беверли Хилс). Не ја пропуштајте приликата!

Преземете ја поканата во PDF формат <ОВДЕ>.