ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Семинар со Бошко Јелиќ 3.Дан во организација на Хенбо

Bosko Jelic

На 22-ри и 23-ти НОЕМВРИ 2008 г.учителот Бошко Јелиќ од Србија ќе биде гостин на нашиот клуб и ќе одржи семинар на кој што можат да учествуваат сите заинтересирани аикидоки од земјава и странство.

Местото на одржување е салата на Карате центарот РАБОТНИЧКИ (веднаш до ТЦ Беверли Хилс)! Не пропуштајте!

Повеќе информации > Тука!