ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Микеле Кваранта сенсеи во Софија

 

sofia group sm

На покана од Бугарската аикидо асоцијација на чело со Едвард Германов сенсеи (5 Дан Аикикаи), Кваранта сенсеи на 18-ти и 19-ти октомври одржа викенд семинар во Софија, Бугарија. Семинарот беше најавен како најатрактивен за оваа година во Бугарија и потполно ја оправда најавата. Учествуваа околу 100 аикидоки од Бугарија, Македонија, Швајцарија, Грција, Србија и Соединетите Американски Држави.

Уводните тренинзи ги водеше Германов сенсеи и низ ралични инвентивни форми претстави многу убаво аикидо. По него, Кваранта сенсеи ги објаснуваше основните начела на дидактичкиот систем на Икеда сенсеи и разбуди огромен интерес кај присутните.

Кваранта сенсеи ја има посетено Софија и во минатото како асистент на Икеда сенсеи, а сега за прв пат како учител.

EDWARD GERMANOV SENSEI 5.DAN AIKIKAI 

Edward P. Germanov Sensei – 5th Dan Aikikai, was born in Sofia, Bulgaria on 1966.

He starts to training Aikido on 1987 under Georgi / the Big George/ Penev Sensei – The founder of Aikido in Bulgaria.

From November 1990 to July 2001, he was training under late Shihan Fumio Toyoda. He followed him for seminars in Europe, Hawaii and Japan.

He founded Bulgarian Aikido Association on 1991 and now he is the Head instructor of this organization.

From 2001 he starts to lead seminars in Serbia, Poland, Latvia, Croatia, Slovenia, Greece, Cyprus, UAE – Dubai, Oman and USA.

From 2003 to 2006 he was AAI technical director for Europe and Middle East.

2006 he left AAI and founded his own international organization – Tendokan Aikido International with dojos in Poland/4, Greece/4 and USA/15.

Form 2001 he starts to train Grappling and MMA under Gokor Chivichyan Sensei. Now he is president of Bulgarian Grappling and MMA Federation and 5 level in grappling.

Germanov Sensei trained also Shodo and Zen under Toyoda Shihan and Tajiri Sensei and Muso Shinden Iai under Ivanov Sensei.