ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Аикидо дружење со Јелена Врзиќ 5.Дан во Белград

Изминатиот викенд (26 и 27 септември 2008) белградскиот клуб Сеишин ја покани Јелена Врзиќ сенсеи да одржи два тренинга на кои ќе презентира дел од искуството стекнато при недамнешната едномесечна посета на Хомбу доџо во Токио, Јапонија.

Се заблагодаруваме за пренесеното на сенсеи Јелена и секако на домаќините за организацијата.

jelena seishin