ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Известување од семинарот со Микеле Кваранта од 11-13 април 2008

grupna 2008m500

По многу нешта ова беше најуспешниот семинар до сега во нашиот клуб! И секако, немаме намера да остане така. Се надеваме следните да бидат уште подобри.

Гостите што ги имавме од Бугарија, Србија, Швајцарија и Македонија беа повеќе од задоволни од тоа што можеа да го научат од учителот Микеле Кваранта. Атмосферата беше многу пријатна и полна со позитивна енергија.

Во рамките на семинарот се одржа и полагање за скоро сите КЈУ степени. Честитки за сите кои положија. :)

Со нетрпение ја очекуваме следната средба со нашиот учител Микеле Кваранта!!

(СЛИКИ)