ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Микеле Кваранта сенсеи во Нови Сад

На 6-ти и 7-ти март г-динот Кваранта ќе биде гостин на клубот Аикидо Икеда доџо од Нови Сад, каде што ќе одржи семинар.