ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Аикидо тренинзи на две локации во Скопје

sala ikedaОд 11 октомври (вторник) аикидо ќе можете да вежбате уште на една локација во Скопје, во населбата Кисела Вода. Сите заинтересирани за запишување потребно е да дојдат половина час пред почетокот на било кој од редовните тренинзи во:

Кисела Вода: вторник и четврток од 19:30 часот. Аикидо клуб „Икеда“.

Се гледаме на тренинг!