ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

2020 1 Quaranta

 

Добредојдени сте на семинарот што ќе се одржи на 21-22. Март 2020.

Семинарска такса:
30 EUR / 1800 денари (за попуст за групи да се информирате кај организаторот) !!!

Распоред:

Сабота:
10:30 - 12:00 - тренинг 1
12:00 - 12:40 - полагање за Дан степени
пауза за ручек
17:00 - 19:00 - тренинг 2

Недела:
09:30 - 11:20 - тренинг 3

Место: Спортската сала на училиштето Песталоци, адреса: Апостол Гусларот бр. 3, Скопје.

Google maps plus code: XCXC+34 Skopje

или

https://goo.gl/maps/YV8GTNeVueF2

Ве очекуваме!

Тренинзите во сала ќе почнеме да ги одржуваме од 10-ти септември (понеделник). За возрасни терминот е од 20:30, а за деца од 19:30.

Ви честитаме на прифаќањето на предизвикот!

upisi mario

Тренинзите во саласо кои ќе ја почнеме новата сезона ќе ги одржуваме од 11-ти септември (понеделник). За возрасни терминот е од 20:30, а за деца од 19:30.

Ви честитаме на прифаќањето на предизвикот!

upisi mario

Неколку часа посветено вежбање во одличната атмосфера на клубот на нашите пријатели од Велес! Ја разбивме монотонијата на летото!