ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Информации за јубилејниот семинар - ТУКА!

seminarski poster 2015

За сите учесници на семинарот, ова се информациите кои ги очекувате:

Такса: 2100 денари или 35 евра - ВАЖНА НАПОМЕНА: Со меѓусебен договор обезбеден е ПОПУСТ за членовите на клубови и организации со кои имаме догогодишна соработка. ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ КАЈ ВАШИОТ УЧИТЕЛ за договорениот попуст.

ВАЖНО: На наплатниот пункт ПОТРЕБНО Е да приложите членска книшка од вашиот клуб/организација за обезбедување на ПОПУСТОТ!

Распоред:

Петок, 27 март (во салата на ОУ Песталоци)
18:00 - 19:00 Детски тренинг
19:00 - 21:00 Полагања за Дан степени

Сабота, 28 март (во салата на СРЦ Кале)
10:00 - 12:30 тренинг (Кваранта сенсеи + Врзиќ сенсеи)
12:30 - 13:30 Детски тренинг

16:00 - 19:00 тренинг (Германов сенсеи + Кваранта сенсеи)
19:00 - 20:00 Јавна аикидо демонстрација - Ембукаи (ВЛЕЗ СЛОБОДЕН!!!)
20:30 - 00:00 Забава

Недела, 29 март (во салата на СРЦ Кале)
10:30 - 13:00 тренинг (Германов сенсеи + Врзиќ сенсеи)

map10years

Ве очекуваме заедно да прославиме!