ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

ЗАПИШУВАЊЕ за СЕЗОНА 2010/2011

Првиот тренинг годинава ќе го одржиме на 13-ти септември (понеделник). Сите заинтересирани за запишување можат да ја снимат пристапницата и пополнета да ја донесат на првиот тренинг. За сите додатни информации повелете прашувајте.

Термините остануваат исти како и минатата година, со тоа што во саботите наутро на кејот ќе се одржува незадолжителен тренинг за ХОЏО катата што нема да се наплатува дополнително.

Се гледаме во сала!