ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Меѓународен семинар во Ниш, Србија

Семинарот што ќе се одржи на 14 и 15 април 2007 во Ниш, Србија, ќе го раководи Микеле Кваранта сенсеи. Детали за семинарот можете да прочитате во поканата >тука<.