ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Летна аикидо школа 2007

aikiken aikido

Гратчето Вршац во Војводина, Србија, ова лето ќе биде домаќин на летната школа за аикидо која традиционално се организира од Аикидо Асоцијацијата на Србија (ААС). Годинава таа ќе трае 5 дена од 16-ти Јули до 20-ти Јули.

Школата ќе ја води учителот Микеле Кваранта 6. Дан.

За повеќе детали симнете ја поканата од организаторите. (тука)