ВЕСТИ

Информации за најновите случувања

Тренинзите во саласо кои ќе ја почнеме новата сезона ќе ги одржуваме од 11-ти септември (понеделник). За возрасни терминот е од 20:30, а за деца од 19:30.

Ви честитаме на прифаќањето на предизвикот!

upisi mario

Неколку часа посветено вежбање во одличната атмосфера на клубот на нашите пријатели од Велес! Ја разбивме монотонијата на летото!

 voskresenie Hristovo

За време на велигденските празници тренинзи нема да одржиме на:
29-ти април и 2-ри мај. Петок и понеделник. Ќе продолжиме на 4-ти мај во среда со редовни тренинзи.
Сезоната за трениинзи во сала ќе ја завршиме кон средината на јуни. Потоа продолжуваме со тренинзи во парк, како и секоја година.
Поздрав!

 

seminarski poster 2015

За сите учесници на семинарот, ова се информациите кои ги очекувате:

Такса: 2100 денари или 35 евра - ВАЖНА НАПОМЕНА: Со меѓусебен договор обезбеден е ПОПУСТ за членовите на клубови и организации со кои имаме догогодишна соработка. ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ КАЈ ВАШИОТ УЧИТЕЛ за договорениот попуст.

ВАЖНО: На наплатниот пункт ПОТРЕБНО Е да приложите членска книшка од вашиот клуб/организација за обезбедување на ПОПУСТОТ!

Распоред:

Петок, 27 март (во салата на ОУ Песталоци)
18:00 - 19:00 Детски тренинг
19:00 - 21:00 Полагања за Дан степени

Сабота, 28 март (во салата на СРЦ Кале)
10:00 - 12:30 тренинг (Кваранта сенсеи + Врзиќ сенсеи)
12:30 - 13:30 Детски тренинг

16:00 - 19:00 тренинг (Германов сенсеи + Кваранта сенсеи)
19:00 - 20:00 Јавна аикидо демонстрација - Ембукаи (ВЛЕЗ СЛОБОДЕН!!!)
20:30 - 00:00 Забава

Недела, 29 март (во салата на СРЦ Кале)
10:30 - 13:00 тренинг (Германов сенсеи + Врзиќ сенсеи)

map10years

Ве очекуваме заедно да прославиме!